Een netwerkscan

Meer inzicht in jouw netwerk

Uw netwerk is de spil van uw bedrijf. Alle informatie over de financiën, voorraden, uw klanten, strategische partners en achtergronden over uw producten komt samen op de harde schijven in de server(s). Niet voor niets moet deze data volledig beschermd zijn tegen inbraak en sabotage van buitenaf.
Of uw data nu 'in de cloud staat' of on premise binnen de muren van de eigen organisatie, in beide gevallen is een zo goed mogelijke beveiliging een must. Veilig in de cloud is al net zo subjectief als veilig binnen de eigen muren.
Een (gratis) antivirusscanner met een simpele Firewall voldoen al lang niet meer om uw veiligheid te waarborgen. Tegenwoordig zijn zaken als actieve Filemonitoring, DNS en Malware scanning, een Firewall met actieve content filtering en Data-encryptie standaard maatregelen geworden om te zorgen dat uw data goed beveiligd wordt.
HCA Automatisering heeft jarenlange ervaring op het gebied van datasecurity en beveiliging van netwerken in het algemeen en heeft hiermee een grote hoeveelheid kennis verzameld op het gebied van netwerkinfrastuctuur en ICT oplossingen. Of het gaat om de toegang vanaf internet, vanaf de werkplek of op het gebied van continuïteit, wij kunnen u adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste beveiliging van uw bedrijf. Wij denken met u mee en kiezen vanzelfsprekend een oplossing die past bij de schaalgrootte en financiële mogelijkheden van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor verdere informatie of een vrijblijvend gesprek.
Wij werken voor security oplossingen onder andere met de volgende merken: Barracuda Networks, Cisco, Kaspersky, ESET, Malwarebytes, DUO-security, Gatekeeper, Juniper en vele anderen. Daarnaast zijn wij actief met onze managed oplossing voor DNS beveilinging, Protected-dns.
Vulnerability Scan
Bent u benieuwd of de netwerkomgeving wel zo veilig is als u denkt of hoopt, verlangt een certificeringsinstelling een periodieke controle op kwetsbaarheden of wilt u de interne of externe systeembeheerder controleren op de werkzaamheden, laat ons dan eens een netwerkscan uitvoeren en leg alle kwetsbaarheden bloot.
Wij bieden een standaard netwerk en security scan aan maar ook een volledige AVG/GDPR scan waarbij nog dieper gekeken wordt naar kwetsbaarheden en waar specifiek de toegang tot privacygevoelige data en potentiele gegevenslekken wordt opgespoord. Vraag ons naar de mogelijkheden, een snelle scan kan al groot leed voorkomen.

Netwerkscan aanvragen