Office 365 migraties

Is jouw organisatie toe aan flexibeler werken, meer samenwerking en eenvoudiger beheer? Office 365 biedt dit en nog veel meer voor een vaste prijs per maand.

Er zijn binnen de Office 365 productgroep meerdere oplossingen mogelijk, van hybride versies tot en met volledige Cloud overgang. Dit start bij een hosted Exchange, waarbij de lokale mailserver wordt vervangen voor Office 365, maar de eigen Office pakketten nog worden gebruikt. De andere kant van het spectrum is een eigen mailserver met de Flexibiliteit van de Office suite binnen Office 365. Maar de meest gebruikte variant zijn de versies waarbij de complete mailafhandeling en de Office pakketten binnen dezelfde Office 365 licentie vallen.

Het werken met de volledige Office 365 suite stelt organisaties in staat tot betere samenwerking of flexibeler werken op meerdere locaties, door geavanceerde opties als SharePoint of Teams. HCA Automatisering heeft veel ervaring met complexere migratietrajecten van Office 365 en is uw aangewezen partner om de continuïteit en mogelijkheden van uw organisatie te vergroten.

Heb jij interesse in Office 365 of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Er is vaak meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt.


Andere IT diensten