HCA Computers, ook voor wederverkopers

Speciaal voor wederverkopers biedt HCA Computers al 30 jaar een specifiek ondersteuningsprogramma waarin snelle en gespecialiseerde ondersteuning en uiteraard scherpe dealerprijzen  de basis vormen. Door onze jarenlange (distributie) ervaring in de ICT-markt werken wij samen met honderden leveranciers in heel Europa en zijn wij in staat snel de hard-to-find’s te leveren.

Onze diensten

HCA Computers is jouw perfecte sourcing partner op het gebied van hardware. Zowel voor volume als hard-to-get artikelen geldt dat wij via ons zeer uitgebreide netwerk vaak aan partijen of specifieke artikelen kunnen komen waar de normale distri een lange levertijd voor geeft. En dat vaak tegen scherpere prijzen dan de officiële kanalen. Hiernaast houden we voorraad van all hardlopers en kunnen we op contractbasis voorraad bufferen.

Maar het belangrijkste is dat wij een hecht en bevlogen team zijn. Samenwerken met HCA Computers betekent een partner in huis halen die net de stap extra doet.
We worden graag uitgedaagd een oplossing te bedenken waar deze niet voor de hand ligt. Kortom, zijn we ook jouw partner?

Interesse om ook partner te worden, neem contact met ons op via info@hcagroep.nl of 078-6319.888