Zakelijke telefonie

HCA Automatisering helpt je bij het overbrengen van de telefonie naar de cloud, wat zorgt voor meer flexibiliteit voor je medewerkers. Cloud telefonie is daarnaast ook goedkoper omdat je geen dure, vaste telefooncentrale meer nodig heeft. Jouw telefooncentrale draait immers in de cloud. Met VoIP worden vaste en mobiele telefonie één. Je kunt bijvoorbeeld bellen op je mobiele telefoon met je vaste nummer. In veel gevallen betekent het inzetten van bedrijfscommunicatie in de cloud ook een betere betrouwbaarheid.

Medewerkers werken steeds vaker op verschillende tijdstippen en op verschillende locaties. En die behoefte neemt alleen maar toe (kijk bijvoorbeeld naar de hype van ‘Het Nieuwe Werken’). Voor organisaties waar samenwerken belangrijk is (bijvoorbeeld vanwege projectteams) wordt samenwerken daarom niet eenvoudiger. IT-toepassingen, zoals Unified Communications, helpen om samenwerken ook nu eenvoudiger en effectief te maken.

Mitel is met de komst van VoIP volledig overgestapt op IP gebaseerde systemen en biedt een zeer complete oplossing voor midden tot enterprise omgevingen. Door het gebruik van een hosted omgeving is deze professionele VoIP oplossing binnen het bereik gekomen voor het midden en kleinbedrijf. Bij cloud communicatie spreek je over systemen die buiten het bedrijf zijn gevestigd en worden beheerd door een serviceprovider. In veel gevallen betekent het inzetten van bedrijfscommunicatie in de cloud lagere kosten vooraf en een betrouwbaarheid die niet wordt gehaald door een oplossing binnen de muren. Meer nog dan eenvoudig gehoste spraak of unified communicatie is cloud communicatie een effectieve manier om bedrijfscommunicatiesystemen te bouwen, in te zetten en te schalen. HCA Automatisering helpt u de telefonie over te brengen naar de Cloud en zo flexibel in te zetten voor uw medewerkers. Hiervoor maken we gebruik van de Microsoft 365 toepassing Skype for business of Lync maar ook van de hardware mobiliteitsoplossingen van Mitel.

Meer weten?
Neem contact op:

Mitel mobiliteitsoplossingen

Uw medewerkers overal bereikbaar, via elk type toestel. Of inspelen op trends als ‘Bring Your Own Device (BYOD)’ of ‘Het Nieuwe Werken’. Doe het effectief en simpel met Mitel’s Mobility Solutions. ‘One size fits all’ bedrijfscommunicatie is niet meer van deze tijd. Medewerkers hebben verschillende functies, locaties en hebben behoefte aan mogelijkheden om flexibel of thuis te kunnen werken. Gevolg: veranderende communicatiebehoeften. Mitel Mobility Solutions geeft medewerkers de vrijheid om overal te werken als op kantoor en bereikbaar te zijn voor collega’s, relaties en klanten.

De mobiliteitsoplossingen van Mitel zorgen voor betere prestaties door:

 • De benodigde middelen ter beschikking te stellen.
  Mensen in staat stellen om los van hun vaste werkplek te communiceren, binnen en buiten de bedrijfsomgeving.
 • Maximale inzet van slimme technologie.
  Breid unified communications- en samenwerkingsfunctionaliteiten uit naar mobiele toestellen en tablets naar keuze, ongeacht het merk of netwerk.
 • Consolidatie van communicatie.
  Geef werknemers controle over al hun zakelijke communicatie.
 • Verbetering van de klantenservice.
  Zorg dat werknemers altijd bereikbaar zijn.

Mitel levert een volledig assortiment toestellen en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, tot en met koppelingen met GSM en Microsoft Lync. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met onze medewerkers.

Onze andere diensten

Datavernietiging Harddrive destruction ICT data vernietigen

Met de invoering van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) is de verantwoordelijkheid voor privacygevoelige data bij jou als bedrijf neergelegd. Dit heeft ook gevolgen voor de vernietiging van…

Security Services ict diensten veiligheid vCISO

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie en recovery van verwijderde, of niet meer benaderbare bestanden. In veel gevallen kunnen we de data weer voor je terughalen. Een back-up zorgt ervoor dat er volwaardige…

Veiligheid netwerk check HCA Groep

Ben je benieuwd of de netwerkomgeving wel zo veilig is als je denkt of hoopt? Verlangt een certificeringsinstelling een periodieke controle op kwetsbaarheden? Wij bieden naast een standaard netwerk- en securityscan…