Maintenance Alert System

Door het gebruik van Maintenance Alert System 24 (MAS24) heb je de zekerheid dat alle onderhoudswerkzaamheden aan jouw ICT-omgeving op het juiste moment gebeuren. Daarnaast hou je het overzicht op werkzaamheden die niet of niet op tijd worden uitgevoerd. MAS24 is geheel flexibel zelf op te bouwen zodat het voor elke branche en industrie toepasbaar is. Doordat je enkel werkt met voor jou relevante informatie, zie je in één oogopslag de status van alle onderhoudsobjecten en openstaande werkzaamheden hierop.

Of u nu één schip bezit, een hele vloot, kranen, auto’s of zelfs vastgoed; MAS24 stuurt de verantwoordelijke onderhoudsmedewerker aan en zal u een sluitend overzicht bieden over de uitvoering van de werkzaamheden.

U zult zien dat storingen en schade minder voor gaan komen door achterstallig onderhoud en medewerkers kunnen tevens zich niet meer onttrekken aan het volledig uitvoeren van hun onderhoudstaken door de directe registratie.

Onderhoud op maat

MAS24 kunt u geheel zelf vanaf een leeg raamwerk opbouwen waardoor MAS24 voor elke branche en industrie voordelen biedt, bijvoorbeeld voor de scheepsvaart, wagenpark beheer, onroerend goed, etc. U kunt zelf alle categorieën, groepen, objecten en taken aanmaken waardoor er alleen relevante informatie aanwezig is. U kunt taken koppelen aan objecten, sub-objecten of objectonderdelen. Objectonderhoud kan worden aangemaakt op basis van draaiuren, een afstand of andere teller-gebaseerde onderhoudstaken, maar ook op basis van tijd, in de vorm van een vaste datum of repeterend per aantal dagen, weken maanden of jaren. MAS24 biedt aan uitvoerenden maar ook verantwoordelijken een duidelijke update van de onderhoudssituatie per dag in een overzichtelijke E-mail met alle uit te voeren werkzaamheden of via het dashboard op de website van MAS24.

Geavanceerde mogelijkheden

MAS24 heeft diverse ondersteunende opties, zoals de mogelijkheid van het bijplaatsen van een foto of service handleidingen bij een taak, (sub)object of groep. Ook bij uitgevoerde werkzaamheden kunnen afbeeldingen of documenten worden geplaatst en per taak een notitie of opmerking worden toegevoegd. Dit kan bij het betreffende (sub)object, maar voor het invullen van niet automatisch gekoppelde draaiurenstanden bestaat ook een speciale pagina. De onderhoudshistorie is per (sub)object direct inzichtelijk oproepbaar inclusief de toegevoegde opmerkingen. Ook zijn deze in de vorm van een rapportage te exporteren als PDF als bewijs voor een verzekeraar of bij de verkoop van een object. Er is een complete voorraadadministratie aan reparaties te koppelen zodat ook een juiste aanlevering van onderdelen of verbruiksmaterialen mogelijk is, inclusief planning van benodigde materialen voor een periode.

Maatwerk

MAS24 bezit diverse mogelijkheden om automatisch draaiurenstanden en/ of storingen binnen te laten komen in de interface. Hiervoor kunnen wij een koppeling schrijven maar ook verzorgen we de communicatie en verbindingen met apparatuur wereldwijd. Als de draaiurenstanden automatisch worden bijgewerkt zullen de werkzaamheden ook altijd op de juiste momenten worden ingepland. Worden de storingen of foutrapportages ook doorgegeven dan wordt MAS24 met een extra dashboard uitgevoerd waarop de real-time status van apparatuur wordt weergegeven. Ook hier kunnen grafieken duidelijkheid geven over de status van de apparatuur en kunnen voorspellen of er problemen te verwachten zijn. Bovenstaande mogelijkheden vallen allemaal onder maatwerk en wij bieden u hiervoor graag een offerte aan op maat.

Meer informatie

Kijk op www.mas24.nl voor alle informatie.

Meer weten?
Neem contact op:

Onze andere diensten

Werkplek ICT samenwerken Office HCA
Bij de moderne werkplek staat de gebruiker centraal. Medewerkers willen zowel op kantoor, als onderweg, als thuis probleemloos kunnen werken. Met werkplekbeheer van HCA Groep beheren wij uw werkplekken op afstand…
Security Services ict diensten veiligheid vCISO
Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie en recovery van verwijderde, of niet meer benaderbare bestanden. In veel gevallen kunnen we de data weer voor u terughalen. Een back-up zorgt ervoor dat er volwaardige…
Office 365 migraties
Wilt u zorgeloos werken in de cloud? Dan is Microsoft 365 een geweldige optie. Er zijn binnen de Microsoft 365 productgroep meerdere oplossingen mogelijk, van hybride versies tot en met volledige cloud overgang…