Over HCA Groep

HCA Groep is de overkoepelende naam voor de twee bedrijven HCA Computers en HCA Automatisering. We bestaan inmiddels al ruim 25 jaar en hebben door de jaren heen onze focus steeds verder verlegd op netwerkbeheer en cybersecurity. We zijn we als specialist actief in de regio Drechtsteden maar ook ver daarbuiten. Inmiddels beheren we via onze managed service-oplossingen diverse netwerken wereldwijd.

Hoewel we ons gespecialiseerd hebben in managed services en cybersecurity is ons uitgangspunt een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan te kunnen bieden. Dit betekent in de praktijk dat we onze klanten zo veel mogelijk willen ondersteunen en ontzorgen. Langetermijnrelaties met de klant en een persoonlijke en gedegen ondersteuning staan centraal in onze dagelijkse werkzaamheden.

Onze diensten

HCA Groep levert een breed scala aan diensten zoals netwerkbeheer, begeleiding en advies voor ISO en cybersecurity vraagstukken maar ook het invullen van ICT of cybersecurity management vraagstukken in de vorm van een virtuele cybersecurity- of ICT-manager. Daarnaast bieden we een breed scala aan aanvullende diensten zoals in-house datavernietiging, cloud back-ups, recovery hulp en meer. Naast diensten leveren we ook nog steeds bijna alle mogelijke hardware.

We zijn actief partner van alle grote software- en hardwareleveranciers, waaronder Microsoft, VMware, Veeam, HP, Dell en Lenovo. Niet zelden leveren we kennis en ondersteuning in samenwerking met deze partners om in samenwerking met de klant ligt en zo goed mogelijke oplossing neer te leggen.

Maar het belangrijkste is dat wij een hecht en bevlogen team zijn. Een aantal van onze medewerkers is al vanaf de begintijd aan boord en in die tijd uitgegroeid tot specialist. We doen graag een stap extra en worden graag uitgedaagd een oplossing te bedenken waar deze niet voor de hand ligt. Kortom, zijn we ook jouw partner?