ICT-diensten


HCA Automatisering is gespecialiseerd in netwerkbeheer en beveiliging. Onze dienstenportefeuille bevat alle opties op het gebied van automatiseringsdiensten, security en datalek preventie en software-advies en implementatie. Daarnaast bieden we zowel on-premise als Cloud based oplossingen. Onze voorkeur gaat uit naar managed beheer.

Ons uitgangspunt is altijd de bescherming van data. Of het nu gaat om privacygevoelige data of om strategisch waardevolle data, beveiliging moet altijd leidend zijn. Uiteraard zorgen we ook voor gebruiksgemak en toegang tot de data voor alle medewerkers. De winstgevendheid van een organisatie is immers direct gekoppeld aan de mate van informatisering.

Onze ICT specialisten voeren netwerkbeheer uit op basis van managed services, gecentraliseerde proactieve basis. Hierbij monitoren we actief alle netwerken. We factureren onze diensten over het algemeen tegen een vaste prijs per werkplek of server. Bij problemen kost het u geen geld, maar het kost ons tijd. Onze focus is altijd gericht op het voorkomen van problemen.

Onze jarenlange ervaring biedt niet alleen een degelijke basis, maar zorgt ook voor nauwe banden met de leveranciers. Door onze relaties beschikken we over een uitgebreid kennisnetwerk en een hoog oplossend vermogen.


Ga direct naar onze ICT diensten


Heeft u vragen? Onze ICT-specialisten helpen u graag verder!